Onze identiteit - Hendriksen Accountants en Adviseurs

Onze identiteit

Voor onze klant zijn wij op zowel financieel, fiscaal, bedrijfskundig als juridisch gebied een professionele partner. Wij werken multidisciplinair samen, investeren in duurzame relaties op basis van vertrouwen en handelen proactief. De klant krijgt van de adviseur voorstellen voor de toekomst en geen conclusies achteraf. Ons gezamenlijke doel is het zijn van het best gewaardeerde accountants- en advieskantoor in de regio door optimale samenwerking. Met alle ruim 120 collega’s werken we dagelijks aan dit doel. Daarnaast zijn wij zijn sparringpartner en adviseren wij de klant, zodat hij goed onderbouwde financiële beslissingen maakt.

Onze kernwaarden

In de relatie met klant, maar ook op de werkvloer, staan onze kernwaarden centraal. Afspraak is afspraak, of dit nu met de klant is of collega’s onderling. Spreken we met een klant af dat hij teruggebeld wordt, dan doen we dat. Ook actiepunten uit overleggen worden opgevolgd. Lukt het toch niet om een afspraak na te komen? Dan communiceren we hier natuurlijk over. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk. Hierdoor staan we achter onze kwaliteit.

Multidisciplinair samenwerken

We werken bij Hendriksen multidisciplinair samen voor het beste resultaat voor de klant. Een adviseur kan een fiscalist in een case betrekken of een jurist kan extra informatie geven over een bijzondere situatie waar een klant in verkeert. We zijn daarnaast professioneel. Zo volgen we opleidingen en hebben we vaste procedures voor de verwerking en opvolging van klantcontact.

Doelgerichte adviezen voor de klant

Door unieke samenwerkingen met zowel interne – als externe specialisten op het gebied van fiscaliteit, investeringen en juridische vraagstukken krijgt iedere klant eerlijke en doelgerichte adviezen. Zo informeren we bijvoorbeeld als er een wet wijzigt waar de klant mogelijk mee van doen heeft. Op deze manier denken we altijd in het belang van de klant en zijn onderneming. Heeft een klant een groots idee en wil hij hiervoor een investeringsaanvraag starten? Dan kijken onze adviseurs realistisch en eerlijk naar de situatie en de haalbaarheid van het idee. En doordat wij slimme IT-oplossingen toepassen, werken wij zowel binnen Hendriksen als voor de klant zo efficiënt mogelijk.

Een echt familiebedrijf

Hendriksen is een echte ondernemersfamilie. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de saamhorigheid op alle kantoren en het feit dat we echt handelen en wandelen met de klant. Dit betekent dat we samen met de klant kijken welke verstandige financiële keuzes hij kan maken om uiteindelijk meer rendement te behalen. We hebben maandelijks, wekelijks en soms zelfs dagelijks contact met de klant om de voortgang en nieuwe kansen te bespreken.

We zien kansen, schatten risico’s in, houden elkaar scherp en werken samen. Met collega’s én met de klant. Vanuit die basis dragen we bij aan het succes van iedere klant en voegen we, nu én in de toekomst, waarde toe.

Onze doelstelling

Het best gewaardeerde accountants-en advieskantoor in de regio zijn door een unieke en optimale samenwerking.

Hendriksen Accountants en Adviseurs

Onze kernwaarden

Een familiebedrijf als Hendriksen heeft een unieke bedrijfscultuur. Onze kernwaarden zijn hierin erg belangrijk. 

Wat wordt jouw nieuwe werkplek?