Stage bij Hendriksen Accountants en adviseurs:

Stage Accountancy MKB-samenstel

Op verschillende vestigingen kun je jouw stage met succes volbrengen. Met persoonlijke begeleiding, uitdagende taken en een veelzijdige stageplek zit je bij Hendriksen helemaal goed! Doe ervaring op en ontwikkel jezelf tijdens je stageperiode. 

Stel jezelf voor!

Jouw ultieme stage

Dynamisch, leerzaam en veelzijdig.

Tijdens de stageperiode laten wij jou kennismaken met alle facetten van ons mooie beroep en onze dynamische organisatie. Daar zijn we trots op. Als familiebedrijf onderscheiden wij ons ten opzichte van andere grote accountantskantoren. Hoe? Door ons juist te focussen op jou als persoon. Want het is belangrijk om te ontdekken welke aspecten van het vak bij jou passen en welke wat minder. Hoe mooi is het om jouw eigen sterke persoonlijke eigenschappen in te zetten en erachter te komen waar je je nog kunt ontwikkelen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je een goed beeld krijgt van ons dagelijkse werk. Samen met jou zorgen we voor een uitdagende periode. En als de klik er is ben je van harte welkom om je carrière bij ons te starten!

Duidelijkheid. Daar houden we van.

Wat ga je doen?

Je gaat inboeken en samenstellen voor klanten

Je stelt aangiften op zoals OB, VPB en IB

Je neemt deel aan afdelingsoverleggen

Jouw profiel

Opleiding

Accountancy (AA), bedrijfseconomie (BE), Fiscaal, Recht en Economie (FR&E) en Management Economie en Recht (MER)

Ervaring

2e, 3e of 4e jaarsstudenten

Persoonlijkheid

Sociaal, leergierig, nieuwsgierig

Welke toppers gingen je voor?

We laten stagiaires graag aan het woord. Zij vertellen jou hun ervaring. Dit geeft je inzicht in hoe een stage bij Hendriksen is en hoe zij dit hebben ervaren.