Stage bij Hendriksen Accountants en adviseurs:

Stage Marketing En Communicatie

Op verschillende vestigingen kun je jouw stage met succes volbrengen. Met persoonlijke begeleiding, uitdagende taken en een veelzijdige stageplek zit je bij Hendriksen helemaal goed! Doe ervaring op en ontwikkel jezelf tijdens je stageperiode. 

Stel jezelf voor!

Jouw ultieme stage

Creatief, sociaal, inventief & proactief

Als stagiaire Marketing & Communicatie bij Hendriksen werk je samen met, en ondersteun je, de Marketing & Communicatie medewerkster. Je hebt ruimte voor je eigen opdrachten en je hebt de kans om actief mee te werken met leerzame projecten. Denk hierbij aan het optimaliseren van ons onboarding platform, het maken van een social media dashboard of een SEO-strategie opzetten en uitvoeren voor een bepaald zoekwoord! Jij kiest jouw focus voor de stage en je krijgt 1 op 1 begeleiding.

Duidelijkheid. Daar houden we van.

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan lopende projecten

Een geoptimaliseerd onboarding traject, social media dashboards of online vindbaarheid.

Je maakt content zoals foto's en video's

Denk hierbij aan het schrijven van teksten, maken van foto's van collega's tijdens een collega of het maken van een video om een dienst uit te lichten.

Je hebt een eigen project

Kies een zoekwoord en maak dit een succes! Zet een strategie op, maak een planning, creëer content en zie je progressie.

je kiest je eigen focus tijdens je stage

Er zijn veel mogelijkheden tijdens je stage, maar jij kiest. Waar ligt je interesse en waar wil je beter in worden? Samen maken we je stage een succes!

Jouw profiel

Opleiding

Marketing & Communicatie

Ervaring

2e, 3e of 4e jaar studenten

Persoonlijkheid

Sociaal, leergierig, nieuwsgierig

Welke toppers gingen je voor?

We laten stagiaires graag aan het woord. Zij vertellen jou hun ervaring. Dit geeft je inzicht in hoe een stage bij Hendriksen is en hoe zij dit hebben ervaren.