Werken bij Hendriksen Accountants en adviseurs als

assistent accountant

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

"STAPPEN ZETTEN IN EEN PLATTE WERKOMGEVING"

Wil jij werken in een organisatie met korte lijnen, persoonlijk klantcontact, en veel ontwikkelingsmogelijkheden? Heb jij een natuurlijk gevoel voor cijfers en zit je vol ambities? Hendriksen blijft groeien en ontwikkelen en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons team in Enschede uit te breiden. Zet de volgende stap in jouw carrière in een open en platte organisatie.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Hendriksen. Samen met zo’n 125 collega’s vormen we een hecht familiebedrijf. En dat merk je. Hoewel we met 7 kantoren over de hele regio Twente en Drenthe verspreid zijn, houden we bij Hendriksen van korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer. Meer weten over wie wij zijn en hoe we te werk gaan? Bekijk onze identiteit.

Afbeelding van medewerker Assistent Accountant

Zo draag jij bij aan onze organisatie

 • Jij zorgt voor een grondige samenstel en controle van jaarrekeningen. Zo draag je – samen met je collega’s – iedere dag bij aan een hoogwaardige kwaliteit van onze diensten.
 • Je signaleert kansen en bedreigingen voor de ondernemer en zet deze door naar de accountant / adviseur. Zo halen klanten meer rendement uit hun onderneming.
 • Niet alleen het werk, maar ook de werksfeer is belangrijk: met een open houding draag jij bij aan een prettige sfeer op de werkvloer.

Met wie WERK JE SAMEN?

In deze functie maak je onderdeel uit van ons MKB-team in Enschede. In je werk trek je veel op met je collega assistent-accountants en werk je veel samen met de accountant / adviseur. De kantoorleider, jouw leidinggevende, zorgt ervoor dat jij de middelen en ondersteuning krijgt die je nodig hebt om jouw werk goed te doen.

dit breng je mee

 • Je beschikt over een HBO diploma accountancy of bedrijfseconomie;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring als (junior) assistent accountant;
 • Je hebt oog voor de klant en denkt verder dan alleen de boekhouding.

Dit bieden wij jou

 • Een werkweek van 24-40 uur per week, we bepalen samen wat het beste past;
 • Een goed salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Jaarlijks 29 vakantiedagen (op basis van fulltime);
 • Kansen om jezelf verder te ontwikkelen middels cursussen en studies;
 • Op de fiets naar je werk? We hebben een aantrekkelijke fietsregeling;
 • Een vaste werkplek, in een gemoedelijke werksfeer.

Maakt deze vacature jou enthousiast?

Mooi!  We zijn benieuwd naar wie je bent en wat jou enthousiast maakt. Via het formulier rechts bovenin deze pagina kun je op de functie solliciteren.

Heb je gesolliciteerd? dit is de vervolgprocedure:

Als we jouw sollicitatie hebben doorgenomen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als we dan graag meer van je willen horen, plannen we direct een eerste gesprek met je in. Als we daarna nog steeds beide enthousiast zijn, volgt een tweede en eventueel derde gesprek.

Jouw profiel

Opleiding

HBO-accountancy of BE

Ervaring

2 tot 5 jaar

KARAKTER

Je wilt je graag doorontwikkelen

Worden onze collega's ook jouw collega's?

Leer je nieuwe collega’s alvast kennen! Ze delen hoe het is om bij Hendriksen te werken. Zo kom jij erachter of Hendriksen ook bij jou past.